Nieuws

Overname van PSR-Services
Roeselare - 2013/08/27

Vanaf 1 December neemt Acrona de activiteiten van PSR-Services uit Roeselare over. PSR was voornamelijk actief in de vakantie sector met portaal websites zoals www.vakantieverhuur.be in beheer. Vragen over de overname ? Aarzel niet ons te contacteren.

Acrona ontwierp het nieuwe logo voor Masters@Rock
Torhout - 2012/12/12

Voor het rock festival Masters@Rock in Torhout ontwierpen wij het nieuwe logo. Noteer de volgende editie op 30 en 31 augustus 2013 alvast in je agenda!

Acrona neemt klantenportefeuille T-Bounce over
Torhout - 2012/07/24

Met ingang van 1 augustus 2012 hebben wij de klantenportefeuille van T-Bounce en T-Host overgenomen. T-Bounce heeft een indrukwekkende geschiedenis waarin het vervaardigen van kwalitatieve websites tegen een tegen een betaalbare prijs centraal staat. Wij zijn dan ook verheugd dat wij de klanten van T-Bounce onder onze hoede kunnen nemen.

Acrona gaat sinds kort ook de journalistieke toer op
Torhout - 2012/04/16

Enkele maanden geleden richtten we de webgazet Torhoutenaar.be op. Alle nieuwtjes van in en rond Torhout worden er regelmatig gepost zodat iedereen op de hoogte kan blijven van het reilen en zeilen in de stad.

Acrona verhuist naar een nieuw kantoor in Torhout
Torhout - 2012/01/03

Vanaf Maart is Acrona terug te vinden in de Aartrijkestraat 42 in Torhout.

 

Lancering van Google Streetview met als partner Acrona
Brussel - 2011/11/23

Vindeenfrituur.be, een project van Acrona, werd als een van de voorbeeld gebruikt voor de lancering van Google Street View in BelgiŽ. Meer informatie op knack.be of bekijk Vindeenfrituur.be

Acrona is lid van feweb, de federatie van webbedrijven
Torhout - 2011/09/14

De vzw Federatie van Webbedrijven biedt professionele ondersteuning aan de webbedrijven d.m.v. informatieverstrekking, belangenbehartiging en kwaliteitsborging.